Галерия

галерия
Подобряването на топлоизолирането на жилищата има три основни цели:
да се намалят на разходите за отопление през зимата, респективно – за климатизация през лятото;да се постигне здравословна и комфортна среда на обитаване;да се ограничи топлинното излъчване към околната среда – което спомага срещу глобалното затопляне на климата.
При всички положения топлоизолирането дава положителни икономически показатели за потребителя. Съвместно с целия пакет, който включва и подмяна на външните дограми и на енергоносителя, се постигат много добри енергоспестяващи резултати.Всеки вложен лев се връща многократно!!!Работата на алпинистите е много прецизна и трудоемка. По време на работа алпинистите трябва да следят за много неща, а именно: сигурността, както собствената си, така и тази на преминаващите наблизо лица и същевременно за качествената изработката на обекта. Ето затова алпинистите трябва да бъдат професионалисти и добре специализирани в тази област.
галерия
                                                                 Майстор външна изолация пловдив
Топлоизолационните плочи  Баумит ПроТерм 8 см, притежават едни от най-добрите топлоизолационни свойства, от предлаганите продукти на пазара.

Топлоизолация на сгради с въжен достъп в Пловдив
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.